16 noiembrie 2009

Ziua 64 - 16.11 (-224)

Dupa un somn de 13 ore (cam cat am dormit joi,vineri si sambata noaptea la un loc) am revenit cu forte proaspete si nebanuite si sunt gata sa incep cronica week`end`ului care tocmai a trecut, o povestioara mai lunga (sper sa nu va plictisesc!) despre majoratul claselor a 12`a din CNCC. Carabella, desigur, caci Cantacuzino sta acasa 7 zile si bea ceai, din cauza gripei.

Evenimentul a avut loc la Sinaia, masa festiva la Hotel Regina si pot sa afirm ca totul s`a desfasurat sub o culoare/umbra portocalie, ca doar e campanie, ce naiba! Nu vreau sa abuzez de chestia asta, pentru ca asa cum a fost, a iesit bine!

Abia cand am ajuns in fata liceului mi`am dat seama ca sunt cel mai indragostit pamantean din toata Calea Lactee. Uitasem sa`mi iau telefonul mobil! Daca uitam si bagajul, era o problema majora! Aproximativ 120 de suflete ocupau toata strada Parvan Popescu. Am fost urcati in 3 autobuze portocalii, gen asta de mai jos
si la 10:15 am plecat cu a intai`a spre Sinaia. Am fost surprins placut de cat de repede poate sa mearga si cat de bine poate sa escaladeze pana la Cota 1000 un astfel de autobuz. :D La ora 12:30 am ajuns si din acest moment a inceput balciul si debandada. Noi stiam ca vom sta la Hotel Regina (3 stele, 180 RON camera), dar aici nu incapeau decat profesorii si 2 clase, asa ca restul urmau sa fie cazati la 2 km mai incolo, la Popasul (sau vadul sau coada, nici nu stiu) Cerbului (nu am gasit baraca pe web, dar am aflat ca era de 2 stele si o camera costa 60 RON). Un soi de magarie! Dupa o cearta de mai bine de o ora,
am tras la sorti (alta solutie nu am gasit), iar dupa noroc, clasele A, C (din care fac parte) si E au ramas pe (la) cerb, iar ceilalti s-au dus la regina. Daca la inceput nu ne`a convenit sub nicio forma, mai apoi ne`am dat seama ca a fost mai bine, ne`am distrat mai mult si mai bine decat ceilalti (bautura,galagie si nebunie mai multa)! Insa tot am cere cateva despagubiri banesti, pentru ca nu am beneficiat de conditii egale :D [romanu`i mereu nemultumit!] Dar cred ca nimeni nu va da 2 parale pe plangerile noastre!

Din pacate, la acest majorat nu au venit multi profesori, iar dirigul nostru a lipsit. Printre cei care au acceptat invitatia se afla: domnul director Matei, doamnele profesoare Rizea, Folea, Sultana, Vartopeanu, Vlasceanu, Bucurescu, domnii profesori Florescu, Raduica, familia Tache si inca 2-3 cadre didactice pe care nu le cunosc. :) Iata si cateva poze de colectie gen "Sara si baietii", Sara fiind interpretata pe rand de dom` Director, dom` Raduica, dom` Florescu si Ms Bucurescu. Pozele sunt facute cu putin inainte de petrecere.
Revenind la ordinea cronologica, dupa ce ne`am cazat, a urmat un "program de voie" si am luat masa in oras. Eu si inca 10 colegi am urcat inspre cota si am mancat foarte bine. V`as recomanda restaurantul, dar am uitat cum se numeste... :) Am coborat apoi de manuta si in graba pe langa Castelul Peles,
dar am pierdut autobuzul si ne`am descurcat cu "Ia`ma nene de la Hotel Regina!" :D
Ne`am intors acasa la ora 5 si din momentul acela aveam 2 ore si jumatate sa ne pregatim, aranjam, frezam si parfumam. Inainte de plecare am facut poze, ca doar o data`n viata vezi toti baietii din clasa la 4 ace.
Pardon, aici lipsesc niste ace! :)

Am pornit inspre Restaurantul Hotelului Regina, acolo unde avea loc masa, unul foarte elegant de altfel
si timp de 5 ore am petrecut, mancat si dansat pe toate ritmurile. Domnul director si domnul profesor Florescu au fost in forma si personal, mi`a placut de ei :D

Alte poze de la seara festiva:
Dupa tort si emotiile aferente unei melodii ca "Ani de Liceu" si "La multi ani!", petrecerea s-a spart in jur de ora 1:30. Dar noi, cei cazati la Popasul Cerbului am continuat`o pana dimineata. Am facut cunostiinta si cu cativa pulanezi, ospitalieri si de treaba dar insistenti si cat se poate de manga. Sper ca nu aveau gripa porcina! La ora 9, mahmurii au trecut la impachetat bagajul, gandurile si amintirile, iar la ora 11 am revenit la Hotel Regina pentru masa de pranz. Insa totul a degenerat intr-o mare nebunie si cine a mai putut si a avut energie a dansat cu foc hore si s(c)arbe. Cel mai emotionant locru a fost ultima melodie, cand o parte din 12C a ramas singura in incapere si a dansat si cantat celebra melodie din Liceeni. A fost ceva de vis si nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi la banchetul din vara.
Plecarea din Sinaia a fost la ora 13:30, iar la ora 15 si un PIC eram in oras.

Plusuri:
  • totul a fost peste asteptari, sa le para rau celor care nu au mers!
  • restaurantul elegant, iar mancarea foarte buna si surprinzator de proaspata!
  • atmosfera destinsa, toti am uitat complet de faptul ca trebuie sa ne intoarcem la scoala
  • Sinaia e mult mai frumoasa decat Voineasa, Campulung, Targu Jiu!
Minusuri:
  • transportul incomod. Nu toti am stat confortabil, eu la dus am stat in picioare si la intors am mers cu spatele.
  • Popasul Cerbului nu este Hotel Regina! Si 60 RON = 180 RON/3
  • melodiile se schimbau foarte repede, multe nu au fost ascultate cap-coada. Nu stiu insa nici daca un dj era de mare ajutor.
  • au fost destul de putini profesori
  • mie nu mi`a placut tortul si nici de doamna grasa, proprietara hotelului
  • nu a nins
Concluzia finala: Desi sunt mai multe minusuri decat plusuri, totul a fost HORNO (o combinate intre "horny" si "porno")! Nu voi uita acest majorat niciodata! Sunt convins ca nici ceilalti!


Voi mai completa aceasta cronica pe parcurs!
Astept filmuletul montat de colegul meu, Alex, si il voi pune aici.
Alte poze gasiti pe hi5!

BREAKING NEWS!!!
Doi elevi din liceul meu sunt suspecti de gripa porcina si se afla acum la spital. Daca se adevereste acest fapt, ar mai trebui unul singur ca liceul sa fie inchis. Si este aproape imposibil (zic eu) ca niciunul dintre cei care au fost la Sinaia in week`end sa nu fi contactat un A H1N1.
Astazi, Scoala Nr. 2, Alexandru Bratescu Voinesti si-a inchis portile pentru 7 zile. Este a doua unitate de invatamant din Targoviste care isi trimite acasa elevii dupa Colegiul National Constantin Cantacuzino.
Ce imi place cand sunt serios si prezint stiri!
Pune`ti masca!

9 comentarii:

  1. Cand vine filmul lui alex, sa-l pui in locul melodiei aleia :|

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai cu filmul ala! :D
    PS Stati bre calmi cu gripa aia, ce Doamne iarta-ma? Cred ca pana la urma imi fac o poza cu o pancarta "Am supravietuit gripei porcine" si o trimit prin posta pe adresa Carabellei.
    Panica asta ma scoate din sarite :P
    (stiu ca voi aveti motive... secundare pentru care vreti carantina, dar :P)

    RăspundețiȘtergere
  3. sa iti fie rusine!Dupa ce ca nu m`ai scos la bere, m`ai uitat si la lista de bloguri.
    pai e frumos asa? :)))))
    trebuie sa faci o categorie noua cu : vreau sa merg la o bere in fiord cu .... =)))
    altfel te sparg la nas :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. gata surioara, dar promite`mi si tu ca scrii mai des!

    RăspundețiȘtergere
  5. iti multumesc , dan , stiu ca sunt o dragutza!

    RăspundețiȘtergere
  6. promiiiiit
    am avut o perioada d`aia in care mi`am pierdut aura divina dar revin in fortza

    RăspundețiȘtergere
  7. iar tu ziceai ca schimbi poza blogului, te`ai razgandit? ;))

    RăspundețiȘtergere