23 iunie 2010

Ziua 283 - 23.06 (-5)

5 zile si stau foarte-foarte prost la romana :D Tot ce sper este sa PIC pe subiect, in special la partea a treia. Deocamdata nu stiu ce imi convine mai mult, dar as prefera Morometii. Asa am pus si in pool-ul de sus, daca nu ati votat, va rog sa o faceti. Morometii si Iona conduc cu 4 voturi dintr-un total de 18. Sondajul asta se va inchide automat luni, la ora 7 dimineata.

Astazi avem un filmulet foarte special si foarte periculos. De ce? Pentru ca daca o sa va uitati la el, cel putin o ora nu o sa reusiti sa invatati si cei mai afectati vor fi cei care au luat parte la acel eveniment. Este vorba de majoratul Dianei, care s-a intamplat acum un an si cateva zile. In cazul meu, mintea a luat-o la fuga spre distractii si alte nazdravanii. Filmuletul este montat de colegul Alex.


Maine nu stiu ce avem in program (daca aveti voi ceva special, va rog sa imi trimiteti), iar poimaine este vineri, asadar avem filmulet compromitator. Un colg/ o colega este surprins facand sex. Incredibil! :| Acesta va fi si ultimul filmulet de pe blog, iar sambata si duminica nu vor aparea articole.
Spor la invatat!

Un comentariu: