26 octombrie 2009

Ziua 43 - 26.10 (-245)

Voi incepe cu partea mai amuzanta a postului de azi. Deasupra intrarii principale a liceului meu sta atarnat de vreo saptamana urmatorul banner:


Banuielile mele sunt ca mesajul colorat se adreseaza indubitabil gripei porcine! Altcuiva cui? Asadar, invat in singurul liceu din Romania care isi asteapta cu drag si voie buna tulpinile virusului AH1N1. De la elevi la profesori, de la mecanici la secretara si bibliotecara, toata lumea se roaga sa fim loviti. Mai ales ca nu ne costa mult: 3 victime si stam toti acasa o luna, in carantina. Daca mai lipim si pe usa de la cancelarie un mesaj gen: "Gripo, aici!", eventual "Choose us!", ca deh, virusul e strain, acesta sigur nu ne va ocoli! Str. Lt. Parvan Popescu, nr. 58. etajul 1, nu e greu! Sunt 381 cazuri confirmate in Romania. Pai 381 de elevi are tot liceul. S-ar dubla numarul daca ar veni gripa. N-are cum sa mai intarzie. Pentru ca deja in liceele din Bucuresti si tara misuna microbul si pentru ca in 2 saptamani se preconizeaza ca va ajunge si la noi. Sa bem! Haaapciu :D

Na, ca m-am jucat putin in paint si uite ce a iesit:


Gata cu mistoul! Ce am facut azi? Pai: am dat lucrare la geogra, o lucrare impecabila, de nota 10; cred! :)) Moreover, i feel like Nadia Comaneci in `76, caci am luat la fizica nota maxima, adica 10. So proud of me! Asadar, am trecut cu bine de cea mai depresiva si neproductiva zi din an, asa cum au calculat specialistii. Totusi, nu imi vine sa cred ca e ora 17 si afara e bezna. La pranz am fost la un Irish Coffee cu cel mai proaspat major din clasa, iar acum sunt plin de energie pentru invatat. Partie! :|

4 comentarii:

  1. Ca fosta victima a gripei aviare, eu ti-as zice sa nu fii atat de entuziasmat.

    Totusi, nu-i nici de speriat: e gripa, ce Dumnezeului. Daca are pene si macane, e rata, nu? Gripa ca la mama acasa, nu aveti de ce sa speriati. O supa, un stat in pat, si pa-pa gripa porcina.

    Ah, ce interesant suna ideea unei Carabelle in panica :D Oameni fugind speriati de colo-colo, cand, insa, ar trebui sa se preocupe de lucruri mai serioase.

    Gripa-i ca bacul: suna si amuzant, si inspaimantator atunci cand pare departe de tine, dar cand ajungi sa o/il intalnesti, constati ca nu-i nimic iesit din comun, desi e al naibii de frustrant/a.

    S-auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. uau, am zis "aviara"? ce batut in cap sunt :P porcina de la un capat la altul :P

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc mult de vizita, mihai. Si eu sunt un fan al blogului tau si al experientelor tale acolo, departe de casa. Nu am indraznit insa sa iti las un comentariu la vreun articol. Daca Bacul e o gripa, eu nu mai scriu pe blogul asta si ma duc sa iau un paracetamol :)) Sa inteleg ca iti place mai mult carnea de pasare decat cea de porc? :D

    Multe "succesuri" sa zboare 2189 km, pana la tine! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Stii ca eu abia azi am dat de noul tau blog? Dar de-acum incolo promit sa trec pe aici zilnic, ca e chiar distractiv sa-mi aduc aminte, cate un strop pe zi, de clasa a douas'pea.

    RăspundețiȘtergere