26 aprilie 2010

Ziua 225 - 26.04 (-63)

Numai ce ma gandeam sa fac un scurt remember al tuturor majoratelor si colegul Adi a pus ceva pe blogul lui in legatura cu asta. In acelasi mod o sa fac si eu, dar nu in ordine alfabetica si fara 'locatie'. Voi sari intentionat peste al meu si al Lizei, ca deh, e vorba de subiectivitate. In orice caz, primul castiga premiul pentru cel mai original, iar al doilea pentru cel mai special, din punctul meu de vedere. Si acum topul, cu prima si ultima nota. Restul lipsesc intentionat. In orice caz, este foarte greu sa le compari. Fiecare a avut sau nu a avut ceva.

Diana 9 75- Cred ca toata lumea este de acord aici. A fost nebunie in coif, pe meniaito. Practic, cum a fost majoratul asta, asa mi-a mers toata vacanta, adica foarte misto.
Sabina - Mare curaj sa iti faci majoratul acasa, dar pana la urma asta a fost farmecul. Lume buna, totul a fost foarte frumos. Aici am baut cel mai bun vin.
Stoica - A avut ceva special, nu stiu cum sa zic. Mi-a placut atmosfera, iar daca as avea posibilitatea sa aleg un majorat din astea toate, pe care sa il retraiesc, m-as gandi de doua ori sa il aleg pe asta, al lui Andu.
Anca - Stiti, atunci cand bem, fiecare avem un punct unde trebuie sa ne oprim. Un fel de punctul G, pentru ca e Greu de gasit :)) Dar la majoratul asta am nimerit! Si e singura data pana acum. In rest, ori prea putin, ori prea mult. Precedent majoratului meu, evenimentul asta a fost umbrit de vestea proasta ca Vasy nu s-a calificat la nationala. Dar pana la urma si asta a fost un motiv de curs sampanie (de suparare), dar si de bucurie pentru ca Liza se calificase la olimpiada nationala de franceza.
Adi+Buga - Tinereii astia nu au vrut sa ne distram doua week-end-uri si si-au unit petrecerea. A fost ok, m-am distrat, am ras si am gustat dintr-un whisky bun-bun.
Yvy - Fiind al doilea majorat din clasa si primul "in oras", tin minte perfect ca toti eram putin timorati, nu stiam cu ce se mananca toata treaba asta cu majoratele. Acum o stim prea bine! A iesit frumos, am dansat si de aici am o poza foarte draguta cu Liza si sarbatorita. "Caciulache".
Eve - Ultimul majorat din clasa. Nu am baut, dar in schimb am dansat foarte mult. M-am simtit ok, iar mancarea a fost buna.
Stefania - Singurul majorat "club- dub". A iesit bine, mai bine decat ma asteptam. In afara de incidentul cu nasul, care mi-a taiat putin cheful, atmosfera buna si muzica antrenanta duce majoratul asta spre mijlocul ierarhiei.
Bianca - Primul majorat din clasa si cel mai scurt. Pentru ca la ora 11 eram in lumea viselor. Imi aduc aminte doar de mancare buna si de dulapul cu sticle. Singurul majorat in calitate de "burlac".
Radu+Alex - Poate acelasi motiv ca si la Yvy. Am dansat "Follow the leader". Sshht!
Cristiana - Fustite cat mai scurte, la un moment dat am si dansat.
Sergiu 7 - In plina vara, in acelasi loc ca si majoratul care deschide acest top. Cred ca daca era mai multa lume, era mult mai bine. Eu am avut parte si de o diaree nemiloasa dupa ce am mancat in dimineata aia clatite facute chiar de mine.

In total, am participat la 14 evenimente (cu tot cu al meu si al Lizei) si am lipsit de la Neamtu, Thea, Petrisor si tizul din diferite motive. Imi pare rau.

3 comentarii:

  1. da ba, "locatie" e alta treaba, tin minte ca am citit pe piticigratis :))

    RăspundețiȘtergere
  2. aooo! nu! mi se porneste o aspra vasoconstrictie cand imi amintesc de majoratul dianei! X( deci la mine ia locul 0 cu z mare! uite asa! numai pt ca panta aia mi-a tocit 0.01 cm din fiecare cauciuc! (va las sa faceti voi transformarile ) si 0.01 % din neuroni! si pt ca anca nu ma lasa sa fac pipi :| in rest , toata lumea primeste nota 10. tot cu z mare - pentru intentie si atentie! :D
    ps: diana , si eu te iubesc :D
    yvonne.

    RăspundețiȘtergere